Maandag 27 November

Hoi! Daar ben ik weer. Het weekend is voorbij, maar niet voor mij! Deze trip is een van de coolste dingen die ik ooit heb gedaan. Zaterdag hebben we heel de dag gereden en tussendoor stopten we om dromedarissen te aaien. In de avond stopten we ergens in the grampians om avondeten te koken en eten en daarna reden we door naar onze kampeerplek. Daar hebben we heel de avond uno gespeeld en halverwege de nacht gingen we slapen. De volgende morgen gingen we een grote hike lopen in the grampians. Of eigenlijk meerdere kleine, maar uiteindelijk was het 1 grote en 1 kleine. We liepen naar the grand canyon en een kleine waterval. Daar stond Joe ons op te wachten en met de auto reden we naar een hele mooie waterval met onderaan een meertje waar je niet mag zwemmen maar dat deden we wel, het was zo ontzettend heet! We zwommen naar de waterval en konden eronder staan, heeeel cool. Toen stopten we nog bij the balcony maar het was enorm bewolkt geworden dus we konden niks zien. Uiteindelijk haalden een ijsje en toen reden we terug naar de bus en hadden we een ‘barbie feast’, heeeeeell veel eten op de bbq. Super lekker! We zaten nog een tijdje buiten met andere kennisen van Joe en rond 10u ging ik mijn bed in, ik was zo moe van het lopen en de korte nacht ervoor. Vanmorgen werden we op tijd wakker gemaakt want we gingen bergbeklimmen! Joe klimt veel en heeft eigen materiaal, dus we reden naar een beklimbare plek in de bergen en daar kregen we instructies over het klimmen en vooral het zekeren. Ik zekerde Laura eerst en zij mij daarna, toen klom ik in 1 keer naar de top. De klim erna was een stuk lastiger, ik kwam na een tijdje niet meer verder omdat ik mijn handen nergens kwijt kon. De laatste klim het zelfde verhaal, + mijn bovenarmen deden zo veel pijn door al het zekeren. Maar het was wel heel cool! Toen ik even naar de wc op de parkeerplaats liep vond ik daar een huntsman spider, een enorme spin die er enger uit ziet dan hij daadwerkelijk is. Verder zagen we oooveral hagedissen. Toen we uitgeklommen waren liepen we naar een enorme wand toe waar we gingen abseilen. Dat was zo enorm gaaf! Je zekerde jezelf, en op 1/4 was er een soort overhangsel waardoor je je voeten nergens kwijt kan en je dus volledig hangt. Na het abseilen was het alweer avond, dus we reden terug naar de bus, kookten chili con carne en speelden spelletjes. We gaan nu op tijd slapen want morgen willen we vroeg gaan rijden om the great ocean road te beginnen! Doei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *